Home / Horoscop saptamanal / Berbec 7-13 ianuarie 2019

Berbec 7-13 ianuarie 2019

HOROSCOP BERBEC 7 – 13 IANUARIE 2019

De luni, pentru o luna ai cea mai buna perioada din an pe plan relational si financiar, referitor la orice persoane, colaborari sau activitati legate de educatie, cercetare, calatorii la distanta, turism, strainatate sau actiuni legale.

Poti avea succes in: orice intalniri, initiative si actiuni privind imbunatatirea vietii tale in general, cresterea personala si propriul progres. Castigurile, reusitele si relatiile iti sunt favorabile in special daca tin de legaturi sentimentale, la distanta sau pe internet, activitati intelectuale, lege sau spiritualitate. Fii sincer cu tine insuti si optimist, dar nu exagera.

Concentreaza-te pe: viata personala si obiectivele tale, planul social si profesional, relatia cu autoritatile, imaginea publica, statutul social si reputatie. In aceste privinte ai sansa sa recapeti controlul si sa faci planuri durabile in timp. Pregateste-te pentru o schimbare si ai mai multa incredere ca visele tale pot deveni realitate.

Atentie la: temperament, accidente, scene in public, legatura cu superiorii sau autoritatile, insomnie, legaturi ascunse, dezvaluiri de secrete, chestiuni legale, drumuri lungi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.