Home / Horoscop saptamanal / Berbec 6-12 mai 2019

Berbec 6-12 mai 2019

HOROSCOP BERBEC 6 – 12 MAI 2019

Incepand de luni, pana pe 21 mintea iti sta mai mult la banii proprii, castiguri, cheltuieli, economie si confort personal. Ai putea profita de aceasta perioada pentru a-ti indrepta intr-acolo interesele, preocuparile si demersurile. Chiar in primele zile, in special miercuri, poti primi informatii sau vesti neobisnuite, poti gasi noi resurse, poti avea idei inovatoare sau iesite din comun. Acorda atentie, deoarece pot exista situatii neprevazute.

Poti avea succes in: privinta acelorasi lucruri, legate de ceea ce ai si asimilezi, acumulare si stabilizare materiala, finante, venituri proprii, valoarea personala, talente si abilitati, posesiuni, castiguri, achizitii, investitii, nivelul de trai si confortul fizic. Evenimentele iti pot aduce o schimbare favorabila pe termen lung prin eliminarea unor atasamente si tendinte invechite sau negative. Este posibil sa iti cresti veniturile ca urmare a renuntarii la anumite obiceiuri nocive sau datorita statutului social, renumelui, carierei si profesiei.

Concentreaza-te pe: viata proprie, imaginea personala, cum esti privit de ceilalti, infatisare, comportament, sociabilitate, ceea ce te atrage, dorintele tale, felul in care relationezi, avantaje materiale si beneficii obtinute din farmec, exprimare si propria aparitie. Anumite situatii te pot limita, bloca si forta sa faci o schimbare imediata, drastica si profunda, dar in acelasi timp poti avea una din cele mai bune perioade ale anului, atat pe plan relational, cat si financiar, in privinta acestor lucruri. Poti primi noi sanse de castig si oportunitatea de a obtine ce te atrage, iti doresti si ti se potriveste, fie relatie, obiect, activitate sau proiect. Incearca sa dai dovada de adaptabilitate si sa faci alegeri bune pentru viitorul tau. Iti sunt incurajate initiativele de comunicare, socializare, educatie si tranzactionare, asa ca foloseste-ti curajul, insa actioneaza moderat si cumpatat. Totul tine de atitudinea pe care o afisezi, exprimare, temperament si infatisare. Poti avea succes in orice intalniri personale, discutii, tranzactii, examene, procese, legaturi si activitati la distanta sau pe internet, relatia cu strainatatea, activitati intelectuale, spirituale sau educative.

Atentie la: accidente, certuri, conflicte, dificultati legate de mijloace de transport sau comunicare, tensiuni in relatia cu anturajul, prietenii, rudele, autoritatile sau strainatatea. Pana miercuri inclusiv fii atent si la bani. Teoretic acolo evenimentele te pot surprinde in mod placut, dar ar fi bine sa ramai conectat la realitate si deschis oricaror posibilitati.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.