Home / Horoscop saptamanal / Berbec 6 – 12 august 2018

Berbec 6 – 12 august 2018

HOROSCOP BERBEC 6 – 12 AUGUST 2018

Atentie la finante, rabufniri, conflicte cu autoritatile, partenerul, persoana iubita sau copiii

 

De marti, pentru o luna ti se imbunatateste relatia de cuplu si poti obtine castiguri din asocieri, procese sau contracte. In primele trei zile chiar iti sunt favorizate relatiile sociale si de prietenie, proiectele de anvergura, parteneriatele de viata si afaceri, beneficiile din contracte sau colaborari, atat timp cat esti inventiv si abordezi un nou mod de actiune in colectivitate, grupuri si organizatii, in privinta proiectelor de amploare si planurilor de viitor. De marti pana vineri ai grija insa la tensiuni in public, cu partenerul sau autoritatile. Incearca sa vezi unde ai gresit pana acum, urmeaza-ti interesul, fii practic, realist si chibzuit.

Tot de marti, pana la sfarsitul anului nu mai cheltuiesti impulsiv si devii mai rational in privinta banilor. Incearca sa iti urmezi intuitia cu privire la venituri, investitii si economie.

Totusi, tema saptamanii este gasirea unei noi atitudini in dragoste, fata de copii si exprimarea laturii artistice, creativitate, placeri, hobbyuri si distractii. Marti, joi si sambata poti avea noi viziuni asupra acestor lucruri, poti intampina blocaje in accesarea unor surse de finantare si dificultati in relatii, asa ca fii cumpatat si evalueaza-ti corect nivelul de putere pe care o ai. Profita de Eclipsa Solara de sambata ca sa gasesti solutii pentru a obtine recunoasterea meritelor tale, pentru a iesi in evidenta, pentru te destinde si a fi fericit!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.