Home / Horoscop saptamanal / Berbec 5-11 noiembrie 2018

Berbec 5-11 noiembrie 2018

HOROSCOP BERBEC 5 – 11 NOIEMBRIE 2018

Atentie la temperament, accidente, graba, agitatie si impulsivitate

 

Incepand de marti, doua luni incearca sa gasesti o noua forma de comportament si exprimare a identitatii. Iar incepand de joi, pentru treisprezece luni norocul, sansa, cresterea si succesul te favorizeaza in orice este legat de studii, cursuri, certificari, redirectionarea profesionala, strainatate, calatorii la distanta, turism, procese sau actiuni legale.

De marti pana vineri ai ocazia sa iti schimbi atitudinea referitor la asocieri, uniune, cooperare, castigurile din colaborari si contracte, mai ales in privinta parteneriatelor de afaceri si a contractelor cu grupurile si organizatiile. De sambata, pentru o saptamana ai sansa de a lua initiative favorabile ca sa te integrezi in colectivitate si sa castigi popularitate.

Luna Noua de miercuri te indeamna spre noi inceputuri legate de regenerarea afectiva si financiara, depasirea situatiilor critice, relatiile intime si sufletesti, siguranta emotionala, surse externe de venituri, bani sau bunuri la comun. In aceste privinte, in primele zile iti sunt favorizate clarificarile si ai capacitatea sa vezi mai bine realitatea, iar de joi pana duminica poti sa iti impui vointa si ambitia. Profita pentru a face schimbarile dorite!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.