Home / Horoscop saptamanal / Berbec 5-11 august 2019

Berbec 5-11 august 2019

HOROSCOP BERBEC 5 – 11 AUGUST 2019

Pana duminica inca iti mai sunt avantajate proiecte si activitati ce tin de camin, familie si imobiliare. Incearca sa programezi intrevederi, sa initiezi demersuri si intelegeri.

De duminica iti revin norocul, ocaziile de extindere si sansele de crestere referitoare la perfectionare, studii, activitati si relatii spirituale, la distanta sau pe internet, strainatate, turism, procese si chestiuni juridice, insa chiar dinainte poti avea parte de noi oportunitati.

Tot de duminica, pana la sfarsitul lunii esti interesat mai mult de afirmare, recunoasterea meritelor, sentimente, iubire, legaturi romantice, ceea ce iti face placere si te face fericit, copii, arta, creativitate, relaxare, joaca si distractii. In aceste privinte ai o perioada favorabila intalnirilor, socializarii, negocierilor si obtinerii unor beneficii materiale.

Ca urmare, saptamana aceasta poti avea parte de victorii, castiguri, succes in relatii sau afaceri, in special cele legate de iubire, legaturi sentimentale, proiecte artistice sau care te pot scoate in evidenta. Poti calatori din placere, poti gasi iubirea departe de casa, te poti implica in activitati educative sau iti pot fi recunoscute meritele pe un plan mai larg.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.