Home / Horoscop saptamanal / Berbec 4-10 noiembrie 2019

Berbec 4-10 noiembrie 2019

HOROSCOP BERBEC 4 – 10 NOIEMBRIE  2019

Saptamana aceasta poti depune eforturi mai mari in chestiuni ce tin de legaturile personale, contactul direct cu ceilalti, cuplu, casnicie, uniuni, asocieri, parteneriate, contracte, procese, lucrul cu publicul si aplanarea conflictelor. In primele doua zile pot avea loc dificultati din cauza unor actiuni de dominare sau compromisuri impuse, dar de miercuri pana saptamana ce vine exista sanse pentru negocieri, solutionari favorabile si gasirea unui echilibru. Evita forta insa fii curajos, elimina constrangerile si indrazneste sa lupti pentru drepturile tale.

Lucrurile in care te implici in mod concret sunt legate insa de regenerarea afectiva si financiara, depasirea crizelor, ajutorul extern, cercetari psihologice si spirituale, relatii intime si de suflet, imprumuturi, bani si bunuri la comun, mosteniri si partaje. Aici ai ocazia sa gasesti resurse si ajutoare, sa afli noi informatii, sa te trezesti la realitate, sa renunti la limitari, sa-ti recapeti puterea si controlul asupra situatiilor. Accepta ca a venit momentul unor transformari si incepe sa pui lucrurile in miscare pentru a-ti implini sperantele.

Alte arii de interes in care ai oportunitatea sa iti pui planurile in aplicare tin de obiectivele tale in viata, cariera, planul profesional, statutul social, urcarea in ierarhie, relatia cu autoritatile, imaginea publica, renume, faima si reputatie. Ai incredere sa-ti urmezi visele si imbina inspiratia cu spiritul constructiv.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.