Home / Horoscop saptamanal / Berbec 4-10 martie 2019

Berbec 4-10 martie 2019

HOROSCOP BERBEC 4 – 10 MARTIE 2019

Incepand din 6 martie, pana in 2026 dorinta de reforma, nevoia de eliberare de constrangeri, evenimentele tip supriza si schimbarile bruste iti pot deschide noi directii legate de finante si venituri proprii, valoarea personala, talente si abilitati, posesiuni, achizitii, investitii, nivelul de trai, confort, economie, acumulare si stabilizare materiala.

Poti avea succes in: aceste privinte, in special poti obtine beneficii materiale dinspre autoritati, din profesie, statut social, imagine publica sau reputatie. Ai ocazia sa iei initiative inspirate, eficiente si profitabile pe plan financiar, sa iti sporesti veniturile, sa faci achizitii sau investitii care sa-ti creasca nivelul de trai si confortul. Deciziile luate acum sunt durabile in timp, iar actiunile tale iti pot stabiliza si consolida finantele si resursele proprii.

Concentreaza-te si fii atent la: imbunatatirea psihicului, activitati si legaturi confidentiale, subiecte secrete, persoane ascunse, renuntarea la sacrificii, dependente sau relatii nocive.

De marti pana pe 28 ai ocazia sa revizuiesti mentalitati si interese in aceste privinte, sa afli noi informatii, sa constientizezi anumite lucruri, dar pot exista confuzii, dezamagiri sau deziluzii. La fel, Luna Noua de miercuri poate fi inceputul unei cure de dezintoxicare, te poate ajuta sa reconsideri stari si situatii, iti poate aduce fler si inspiratie, dar si neclaritati.

Din aceste motive, in legatura cu lucrurile mentionate, marti si miercuri pot avea loc evenimente neprevazute, asa ca in prima parte a saptamanii fii atent atat la senzatii si perceptii, cat si la situatiile concrete care se intampla. Acum ai sansa sa intelegi ce tendinte negative ar trebui sa elimini, sa incepi sa faci ordine si sa controlezi lucrurile, atat timp cat iti pastrezi speranta, iti folosesti intuitia si ai incredere in simturile tale.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.