Home / Horoscop saptamanal / Berbec 4-10 februarie 2019

Berbec 4-10 februarie 2019

HOROSCOP BERBEC 4 – 10 FEBRUARIE 2019

De luni incolo, toata luna poti obtine avantaje si beneficii din cariera sau statutul social. Ti se pot imbunatati faima, imaginea publica, relatiile profesionale si cu autoritatile, poti avea parte de intalniri si negocieri pline de succes, si de noi oportunitati profesionale.

Incepand de duminica, pentru doua luni preocuparile, gandurile si interesele tale se concentreaza pe imbunatatirea psihicului, actiuni si relatii ascunse, subiecte secrete, meditatie, introspectie, dar si pe eliminarea sacrificiilor, obiceiurilor si persoanele nocive. In martie vei avea sansa de a revizui mentalitati si constientiza anumite lucruri.

Poti avea succes in: intalniri, discutii, activitati si initiative ce tin de colectivitate, cercul de cunostinte, grupari, asociatii, corporatii, afaceri de anvergura si proiecte de viitor, in special daca sunt legate de educatie, lege sau strainatate. Poti avea un succes personal, iti poate creste popularitatea, poti gasi solutii si rezolvari ingenioase, de viitor, iar Luna Noua de luni iti poate aduce noi directii si ocazii favorabile in urmatoarele saptamani.

Concentreaza-te pe: comportament, infatisare, vitalitate si felul in care actionezi pentru a-ti imbunatati viata si imaginea personala. Pot avea loc intalniri provocatoare, situatii sau evenimente neprevazute. Ai puterea sa faci o schimbare in viata ta si sa gasesti noi moduri de a-ti exprima personalitatea, insa poti fi agitat, instabil sau agresiv. Incearca sa-ti controlezi instinctul de lupta, nevoia de independenta si spiritul rebel, propune-ti un scop pe care sa-l atingi si cheltuieste-ti energia in mod constructiv.

Atentie la: temperament, accidente, impulsivitate, agresivitate.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.