Home / Horoscop saptamanal / Berbec 30 septembrie-6 octombrie 2019

Berbec 30 septembrie-6 octombrie 2019

HOROSCOP BERBEC 30 SEPTEMBRIE – 6 OCTOMBRIE  2019

In continuare lucrurile importante tin de legaturile personale, contactul direct cu ceilalti, cuplu, casnicie, uniuni, asocieri, contracte, procese, lucrul cu publicul si aplanarea conflictelor. Acum pot avea loc provocari si complicatii, dificultati care sa te oblige sa te maturizezi si sa-ti asumi anumite responsabilitati. Incearca sa fii deschis schimbarii cel putin din punct de vedere al relatiilor, castigurilor, lucrurilor, persoanelor sau activitatilor ce te atrag. Poti sa aplanezi conflicte in general, sa initiezi, sa reinnoiesti sau sa finalizezi relatii personale, parteneriate de durata sau proiecte de colaborare, sa renegociezi castiguri din asocieri sau contracte. Iti sunt favorabile reevaluarile, reconsiderarile si fixarea unor scopuri pe termen lung. De vineri, pentru o luna si jumatate aici iti consumi energia si depui cele mai mari eforturi, asa ca iti sunt incurajate actiunile concrete si initiativele legate de uniuni, asocieri, casnicie, cooperare sau impacare.

Totusi, incepand de joi preocuparile tale includ si recapatarea controlului, depasirea crizelor, obtinerea ajutorului din afara, cercetari psihologice si spirituale, relatii intime si de suflet, imprumuturi, lucruri la comun, mosteniri, partaje. Interesul in aceste chestiuni iti va fi mentinut pana la inceputul lui decembrie, iar in primele trei saptamani din noiembrie vei avea posibilitatea de a revizui mentalitati si puncte de vedere. Spre sfarsitul saptamanii poti afla informatii secrete, pot avea loc intalniri surprinzatoare, poti gasi noi resurse si poti descoperi noi perspective ce tin de intimitate, psihic, ocult, credite, bani si bunuri la comun.

Tot incepand de joi, pana in primavara anului viitor ai calea deschisa unor schimbari profunde ce tin de obiectivele pe care ti-ai propus sa le atingi, cariera, profesie, reputatie, statutul social si imaginea publica.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.