Home / Horoscop saptamanal / Berbec 30 iulie – 5 august 2018

Berbec 30 iulie – 5 august 2018

HOROSCOP BERBEC 30 IULIE – 5 AUGUST 2018

Atentie la cheltuieli, finante, rabufniri, tensiuni cu prietenii, persoana iubita sau copiii

Si saptamana aceasta, mai ales joi, atentie la cheltuieli neprevazute, blocaje in afaceri, in investitii si proiecte de anvergura, tensiuni, surprize neplacute si tendinte agresive in colectivitate, in organizatii sau fata de prieteni.

De vineri, pana martea urmatoare, ai grija si la dificultati in relatiile sentimentale, intime sau cu copiii, petreceri, distractii, imprumuturi sau resurse financiare externe. Optimismul exagerat, excesele si supraevaluarea iti pot crea dificultati. Pentru a putea avea succes incearca sa vezi exact care este nivelul puterii tale, sa fii realist si cumpatat.

Incepand de duminica, pana miercurea ce vine iti sunt favorabile legaturile de prietenie, contractele de colaborare si veniturile din asocieri, parteneriate de viata sau de afaceri, atat timp cat reusesti sa iti ajustezi modul de actiune, atitudinea si initiativele in colectiv, in privinta grupurilor din care faci parte, a proiectelor de amploare si a planurilor de viitor. Profita ca sa gasesti solutii inventive pentru a obtine ce iti doresti!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.