Home / Horoscop saptamanal / Berbec 30 aprilie – 6 mai 2018

Berbec 30 aprilie – 6 mai 2018

HOROSCOP BERBEC 30 APRILIE – 6 MAI 2018

Atentie la temperament, conflicte si tensiuni cu rudele, anturajul, sefii sau autoritatile

De luni pana joi incearca sa-ti folosesti intuitia ca sa-ti cresti veniturile, sa faci investitii si sa devii mai eficient. Atentie insa la informatii false, actiuni ilegale sau imorale.

De vineri pana martea urmatoare poti avea multa imaginatie, creativitate si exprimare artistica, dar incearca sa eviti intalnirile, tranzactiile, flirturile si socializarea. Ai grija si la comportament, conflicte cu superiorii, relatia cu cei apropiati si autoritatile.

De la Luna Plina de luni, timp de zece zile poti avea parte de rabufniri datorate unui dezechilibru afectiv sau financiar. Ai rabdare, nu reactiona impulsiv, nu iti pierde controlul si cauta solutii practice de a te redresa si a depasi crizele. In prima parte a saptamanii inca mai poti lua decizii favorabile pe termen lung in privinta veniturilor, acumularii materiale, evolutiei sociale si profesionale. Iar saptamana viitoare ai toate sansele sa gasesti resursele interioare si externe potrivite, asa ca incearca sa iei decizii rationale, nu emotionale!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.