Home / Horoscop saptamanal / Berbec 3 – 9 septembrie 2018

Berbec 3 – 9 septembrie 2018

HOROSCOP BERBEC 3 – 9 SEPTEMBRIE 2018

Atentie la cheltuieli, relatia cu partenerul, prietenii sau autoritatile

 

Luni inca mai poti imbunatati castigurile din colaborari, contracte si hobbyuri, atitudinea in dragoste, asocieri si parteneriate, exprimarea artei, emotiilor si ideilor originale. Totusi, de marti pana sambata ai grija la blocaje si tensiuni in cuplu, cu sefii sau autoritatile. De sambata, pentru doua luni esti atras de aventuri si legaturi pasionale, si poti obtine usor resurse externe ca sa te redresezi pe plan afectiv si material. La sfarsitul saptamanii ai grija la surprize si strictete in relatiile intime, si referitor la imprumuturi, bani si bunuri la comun.

De joi, pana la sfarsitul lunii si in special in urmatoarele doua saptamani, atentie la cheltuieli neprevazute, blocaje in afaceri, tensiuni si tendinte agresive in colectivitate, in organizatii sau fata de prieteni.

Tot de joi, pana la anul ai din nou capacitatea de a fi responsabil si organizat cu privire la cariera, directia profesionala, statutul social si aspiratiile tale in viata, iar pana saptamana viitoare ai sansa de a face o schimbare importanta, pentru a avea mai mult succes. Si tot de joi, doar pentru doua saptamani, te preocupa mai mult serviciul, obligatiile zilnice si sanatatea. Pana vineri poti vedea mai bine realitatea legata de aceste lucruri, si chiar poti gasi noi oportunitati pe plan material si profesional. Profita de Luna Noua de duminica pentru a-ti schimba atitudinea fata de locul de munca, pentru a adopta un nou regim de viata si pentru a incepe un nou tratament medical!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.