Home / Horoscop saptamanal / Berbec 3-9 iunie 2019

Berbec 3-9 iunie 2019

HOROSCOP BERBEC 3 – 9 IUNIE 2019

De marti, pana pe 27 mintea iti fuge mai mult la activitati casnice, familie, imbunatatirea caminului, proprietati imobiliare, viata intima si acoperirea necesitatilor de baza. Anumite informatii sau intalniri iesite din comun iti pot deschide un nou drum, iar de duminica, pentru o saptamana poti actiona cu succes pentru a-ti vedea sperantele implinite.

Poti avea succes in: ceea ce priveste banii, acumularea si stabilizarea financiara, resursele, veniturile, economia, investitiile, posesiunile, achizitiile, cresterea confortului si nivelului de trai. In legatura cu avantajele, beneficiile si castigurile materiale, pana duminica inca mai poti primi oferte de investitii care te-ar putea stabiliza si reinventa, poti gasi noi moduri de castig folosindu-ti propriile calitati si abilitati native. Poti descoperi noi surse de venituri, poti primi un ajutor financiar, propuneri de achizitii, castiguri dinspre autoritati, din cariera, profesie, statut social, faima sau imagine publica.

Concentreaza-te pe: educatia de baza, comunicare, socializare, informare, mediul apropiat, drumuri scurte, alergaturi, inscrisuri, anturaj, rude, prieteni, schimburi de bunuri si tranzactii.

Luni, momentul de Luna Noua iti incurajeaza un nou inceput. In a doua parte a saptamanii poti da dovada de inspiratie si intuitie, pot avea loc evenimente care sa-ti deschida orizonturile, insa pot exista si confuzii, controverse si interpretari eronate. Incepand de duminica, pana pe 3 iulie poti avea parte de reusite din punct de vedere financiar si al relatiilor, in privinta acestor chestiuni.

Atentie la: agitatie, gesturi, vorbe, miscari, graba, neatentie, accidente.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.