Home / Horoscop saptamanal / Berbec 3 – 9 decembrie 2018

Berbec 3 – 9 decembrie 2018

HOROSCOP BERBEC 3 – 9 DECEMBRIE 2018

Atentie la accidente, calatorii, chestiuni legale, temperament, secrete, strainatate

 

In primele zile si in special luni, pot exista evenimente iesite din comun legate de viata ta, identitatea si integritatea proprie, relatii directe, personale si intime, asocieri, cuplu, parteneriate, procese, conflicte, venituri, posesiuni si resurse externe sau la comun, beneficii din colaborari sau contracte. Incearca sa imbratisezi schimbarile ce ar putea sa apara pe plan personal, casnic, social sau profesional, si sa intelegi necesitatea lor.

In plus, joi se incheie perioada de revizuire a ideilor, mentalitatii si informatiilor referitor la depasirea crizelor, redresarea afectiva si financiara, legaturi sufletesti, surse externe de venituri, imprumuturi, mosteniri, partaje, bani sau bunuri la comun. Pentru o saptamana ai liber sa iti ajustezi gandirea, atitudinea si interesele in mod corespunzator.

De luni pana vineri poti fi visator, impresionabil si senzitiv cu privire la actiuni si relatii secrete, eliminarea lucrurilor nocive si dorinta de intrajutorare. Fii inspirat si fermecator, insa evita idealismul si sacrificiile, ai grija la oboseala mentala, persoane ascunse, incidente neprevazute, perceptii false si dezamagiri.

Luna Noua de vineri te indeamna teoretic spre noi inceputuri legate de studii, cursuri, certificari, imbunatatirea intelectuala, redirectionarea profesionala, strainatate, calatorii la distanta, turism, procese si actiuni legale. Practic, atentie la temperament, neclaritate, confuzii, secrete, accidente, impulsivitate si agresivitate. Profita insa ca sa faci planuri de viitor realiste, cu speranta si incredere, pe care sa le pui in practica mai tarziu!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.