Home / Horoscop saptamanal / Berbec 29 octombrie – 4 noiembrie 2018

Berbec 29 octombrie – 4 noiembrie 2018

HOROSCOP BERBEC 29 OCTOMBRIE – 4 NOIEMBRIE 2018

Atentie la blocaje financiare, incidente, rabufniri, tensiuni in cuplu sau relatiile personale

 

Referitor la relatiile intime, resurse financiare externe, venituri suplimentare, imprumuturi, mosteniri, partaje, bani sau bunuri la comun, pana joi, dar in special luni, poti primi vesti excelente, poti avea intalniri benefice, poti face planuri favorabile si poti avea succes in orice tranzactii sau negocieri. Totusi, ia in calcul si o schimbare importanta pe plan sentimental sau financiar, deoarece poti intampina situatii tip surpriza.

Cu privire la relatii, atractii si beneficii materiale, tot pana miercuri poti avea parte de evenimente neprevazute ce tin de casnicie, relatia de cuplu, capacitatea de cooperare si castigurile de pe urma asocierilor si contractelor. In legatura cu acestea, de miercuri, pentru trei saptamani renegociezi contracte, iti reevaluezi abordarea si atitudinea.

Incepand tot de miercuri, esti preocupat mai mult de studii, cursuri, certificari, redirectionarea profesionala, strainatate, calatorii la distanta, turism, procese si actiuni legale. Incearca sa te observi si sa te concentrezi pe aceste subiecte, deoarece peste vreo trei saptamani vei avea ocazia sa iti revizuiesti mentalitatea si atitudinea.

De sambata pana martea ce vine iti sunt favorizate descoperirile, clarificarile si intuitia in legatura cu relatiile confidentiale sau secrete, gasirea unor noi resurse, eliminarea a ceea ce iti face rau si depasirea situatiilor de criza. Profita pentru a lua initiative cu succes!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.