Home / Horoscop saptamanal / Berbec 29 aprilie-5 mai 2019

Berbec 29 aprilie-5 mai 2019

HOROSCOP BERBEC 29 APRILIE – 5 MAI 2019

Incepand de marti, in urmatoarele cinci luni pot exista intarzieri, amanari, limite si bariere referitor la cariera, statut social, urcarea in ierarhie, aspiratii, directia profesionala, renume, reputatie si relatia cu autoritatile. Poti reconsidera decizii mai vechi si pot avea loc lectii de viata care sa accentueze necesitatea maturizarii, organizarii si asumarii responsabilitatilor fata de obiectivele tale in viata si imaginea publica.

Poti avea succes in: privinta lucrurilor legate de finante si venituri proprii, valoarea personala, talente si abilitati, posesiuni, achizitii, investitii, nivelul de trai, confort, economie, acumulare si stabilizare materiala. Luna Noua de duminica poate reprezenta sansa unui nou inceput.

Concentreaza-te pe: viata si imaginea ta, identitatea si integritatea personala, vitalitate, comportament, modul in care vezi viata si esti privit de ceilalti. Anumite situatii te pot forta sa iei decizii rapide si drastice, dar incearca sa dai dovada de adaptabilitate, rabdare si intelepciune. Deschiderea catre noi perspective si curajul folosit in mod cumpatat iti pot fi de folos in orice intalniri personale, discutii, tranzactii, examene sau procese. Succesul depinde de atitudinea pe care o afisezi, exprimare, temperament, comunicare si infatisare.

Atentie la: accidente, certuri, conflicte, dificultati legate de mijloace de transport sau comunicare, tensiuni in relatia cu anturajul, prietenii, rudele, autoritatile sau strainatatea.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.