Home / Horoscop saptamanal / Berbec 28 ianuarie – 3 februarie 2019

Berbec 28 ianuarie – 3 februarie 2019

HOROSCOP BERBEC 28 IANUARIE – 3 FEBRUARIE 2019

Referitor la viata ta, identitatea si imaginea personala, comportament, infatisare si vitalitate, ai capacitatea de a actiona in forta pentru a te reinventa si poti avea parte de schimbari care sa-ti deschida noi orizonturi proprii. Pot avea loc evenimente neobisnuite, proiecte iesite din comun, provocari sau tentatii legate de relatii la distanta, cu strainatatea sau pe internet, beneficii din activitati intelectuale, educative, legale sau turistice.

Poti avea succes in: intalniri, actiuni sociale, demersuri, legalizari, negocieri sau tranzactii ce tin de colectivitate, cercul de cunostinte, grupari, asociatii, corporatii, afaceri de anvergura si proiecte de viitor, in special daca sunt legate de educatie, lege sau strainatate.

Concentreaza-te pe: obiectivele tale in viata, cariera, planul social si profesional, relatia cu autoritatile, imaginea publica, faima si reputatie. In aceste privinte ai ocazia sa iei decizii inspirate si sa pui in practica strategii pline de ambitie pentru a-ti vedea visele implinite.

Atentie la: temperament, accidente, scene in public, legatura cu superiorii sau autoritatile.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.