Home / Horoscop saptamanal / Berbec 27 noiembrie – 3 decembrie

Berbec 27 noiembrie – 3 decembrie

HOROSCOP BERBEC 27 NOIEMBRIE – 3 DECEMBRIE

Atentie la incidente, secrete, calatorii, temperament, tensiuni cu partenerul si colaboratorii

Toata saptamana, in special marti, poti lua decizii legate de completarea educatiei, studii, imbunatatirea cunostintelor sau calatorii. Incepand de vineri, pana de Craciun iti sunt favorizate relatiile cu cei aflati la distanta, castigurile din strainatate sau activitati spirituale.

Atentie insa, de duminica pentru trei saptamani este indicat mai degraba sa analizezi si revizuiesti atitudinea si interesele tale in toate aceste privinte, decat sa initiezi ceva nou.

Pana vineri ai grija la incidente, temperament, tensiuni in cuplu si cu colaboratorii. De joi pana duminica atentie la secrete, lucruri ilegale, drumuri lungi sau strainatate.

Duminica poti avea succes in cautarile introspective si spirituale, investigatii, depasirea situatiilor de criza, stabilizarea emotionala si cea financiara.

Luna Plina de duminica te poate face sa fii agitat, irascibil, iritat si nerabdator. Revezi informatiile primite si planurile pe termen lung, si cauta solutii concrete si planificate de a ajunge acolo unde iti doresti. Incearca sa iei decizii rationale, nu emotionale!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.