Home / Horoscop saptamanal / Berbec 26 noiembrie – 2 decembrie 2018

Berbec 26 noiembrie – 2 decembrie 2018

HOROSCOP BERBEC 26 NOIEMBRIE – 2 DECEMBRIE 2018

Atentie la accidente, calatorii, chestiuni legale, temperament, secrete, strainatate

 

Pana saptamana viitoare, mai ales de sambata pana luni, pot exista evenimente iesite din comun legate de viata ta si identitatea proprie, relatii directe, personale si intime, asocieri, cuplu, parteneriate, procese, conflicte, venituri, posesiuni si resurse externe sau la comun, beneficii din colaborari sau contracte. Incearca sa imbratisezi schimbarile ce ar putea sa apara pe plan personal, casnic, social sau profesional, si sa intelegi necesitatea lor.

Luni si marti inca mai poti lua initiative si decizii favorabile pe termen lung, cu privire la imbunatatirea psihicului, eliminarea lucrurilor nocive si dorinta de intrajutorare. Totusi, pana lunea urmatoare ai grija la incidente neprevazute, insomnie si tensiuni mentale.

Saptamana aceasta redevii interesat de depasirea crizelor, redresarea afectiva si financiara, legaturi sufletesti, surse financiare suplimentare, imprumuturi, mosteniri, partaje, bani sau bunuri la comun. De sambata, doua saptamani poti sa revezi informatii, sa regandesti lucrurile si sa iti ajustezi atitudinea. De duminica, pana in ianuarie iti indrepti atentia asupra relatiilor intime si ajutorului financiar din partea celorlalti.

Pana vineri si in special luni, poti avea una din cele mai bune zile ale anului datorita unui succes legat de studii, completarea educatiei, examene, redirectionarea profesionala, strainatate, drumuri lungi, turism, procese sau actiuni legale. Pana miercuri fii insa atent la exagerari, excese, dificultati de comunicare si miscare. Incearca sa vezi care iti sunt posibilitatile reale de expansiune si castig, si eventual sa iti schimbi perspectiva, viziunea si judecata. Pana lunea urmatoare ai grija si la accidente, impulsivitate si agresivitate.

Profita de ocaziile de crestere, progres, revizuire si schimbare ce ti se ivesc!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.