Home / Horoscop saptamanal / Berbec 25 februarie – 3 martie 2019

Berbec 25 februarie – 3 martie 2019

HOROSCOP BERBEC 25 FEBRUARIE – 3 MARTIE 2019

De vineri, pana pe 26 poti obtine avantaje si beneficii din actiuni colective sau umanitare, organizatii, corporatii, proiecte de anvergura, tehnici si domenii noi. Iti poate creste popularitatea, ti se pot imbunatati relatiile sociale, poti face negocieri in numele unor grupuri si poti avea parte de noi oportunitati de afaceri.

Poti avea succes in: orice actiuni si initiative legate de imbunatatirea starii psihice, activitati si relatii confidentiale, cercetarea unor subiecte ascunse si renuntarea la sacrificii, dependente, obiceiuri sau persoane ce te trag inapoi.

In plus, ai sansa sa iei initiative profitabile pe plan material si financiar, sa iti sporesti veniturile, sa faci achizitii sau investitii care sa-ti creasca nivelul de trai si confortul.

Concentreaza-te si fii atent la: obiectivele tale in viata, cariera, planul social si profesional, legatura cu autoritatile, imaginea publica, statutul social, faima si reputatie. Pana vineri pot aparea noi posibilitati si directii, poti fi tentat de anumite relatii, investitii sau contracte, pot avea loc intalniri neasteptate si persoane sau proiecte care sa iti starneasca interesul. Ai grija la evenimente neprevazute, impulsivitate si instabilitate pe plan relational si financiar, datorate acestor noi perspective, nevoii de noutate si dorintei de a face o schimbare.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.