Home / Horoscop saptamanal / Berbec 25-31 martie 2019

Berbec 25-31 martie 2019

HOROSCOP BERBEC 25 – 31 MARTIE 2019

De duminica, o luna si jumatate esti sociabil si in miscare, iti indrepti eforturile catre interactiunea cu apropiatii, aflarea informatiilor, demersuri, schimburi si tranzactii. Ai tendinta sa iti consumi energia pe comunicare, vorbit, semnari de acte, drumuri si alergaturi.

Poti avea succes in: obtinerea avantajelor si beneficiilor din activitati, proiecte, legaturi si preocupari ascunse, spirituale, oculte sau religioase, incepand de marti, pentru aproape o luna. Poti primi un ajutor psihic, afectiv sau financiar providential, venit in mod neasteptat, de la persoane necunoscute sau prin metode si actiuni secrete, mai putin deschise, stiute si aflate la vedere. Chiar in prima parte a saptamanii pot exista noi oportunitati tentante sau situatii iesite din comun, in special din punct de vedere al finantelor si veniturilor proprii.

Concentreaza-te tot pe: imbunatatirea psihicului, activitati si legaturi confidentiale, subiecte oculte, persoane ascunse, renuntarea la sacrificii, dependente sau relatii nocive. Joi se incheie perioada de revizuire a intereselor si mentalitatii, insa ramai preocupat de aceste lucruri inca trei saptamani, in care te poti folosi de clarificarile si constientizarile din ultima perioada. Pana la inceputul lunii viitoare poti fi mai mult intuitiv, imaginativ si visator, asa ca exista riscul unor confuzii, dezamagiri sau neclaritati, mai ales in jurul zilei de joi.

Atentie la: obiectivele tale in viata, cariera, planul social si profesional, urcarea in ierarhie, relatia cu autoritatile, imaginea publica, renume, statut social, faima si reputatie. Pot avea loc evenimente importante care sa schimbe cursul vietii tale.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.