Home / Horoscop saptamanal / Berbec 24-30 iunie 2019

Berbec 24-30 iunie 2019

HOROSCOP BERBEC 24 – 30 IUNIE 2019

Desi te implici in continuare in activitati legate de casa si familie, incepand de joi, pentru vreo trei saptamani te intereseaza mai mult iubirea, legaturile romantice, copiii, arta, creativitatea, relaxarea, joaca si distractiile. Pana spre sfarsitul lui august oscilezi asupra unor idei, abordari si atitudini ce tin atat de viata intima si camin, cat si de sentimentele tale, dragoste, placeri si fericire. In luna iulie vei avea ocazia sa revizuiesti mentalitati si preocupari in ambele domenii de viata.

Poti avea succes in: prima parte a saptamanii, in ceea ce priveste comunicarea, socializarea, relatia cu cei din jur, tranzactii, schimburi, intelegeri si demersuri. Referitor la sociabilitate, avantaje si beneficii din educatie, informatii, comert, publicitate, miscari sau schimburi de bunuri si idei, poti fi mai sensibil si plin de inspiratie decat de obicei. Iti poti face noi prieteni, poti imbunatati modul de exprimare si relatia cu cei apropiati, poti castiga din comunicare sau comert. Se poate sa faci alegeri pe baze emotionale, sa fii destul de idealist si impresionabil, asa ca ai grija la tentatii, persoane sau situatii confuze.

Concentreaza-te si fii atent la: viata personala si casnica, familie, parinti, camin, locuinta, proprietati imobiliare, locul de origine, linistea sufleteasca si acoperirea necesitatilor intime, de baza. In aceste privinte pot avea loc evenimente neprevazute legate de bani, situatia financiara si confortul personal. Situatiile pot aduce schimbari de directie, noi oportunitati, resurse, noi inceputuri sau abordari, insa ar putea implica finalitati ale unor stari sau renuntari la anumite atasamente.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.