Home / Horoscop saptamanal / Berbec 24-30 decembrie 2018

Berbec 24-30 decembrie 2018

HOROSCOP BERBEC 24 – 30 DECEMBRIE 2018

Atentie la incidente neprevazute, secrete, dificultati in calatorii sau actiuni legale

Luni si marti perceptiile, senzatiile si imaginatia iti pot aduce atat o schimbare de conceptie, cat si confuzii si neclaritati legate de educatia ta, principii de viata, spiritualitate, religie, filosofie, strainatate, drumuri lungi, calatorii la distanta, turism, procese sau actiuni legale. Poti capata o noua viziune si intuitia iti poate arata o noua cale, insa pot avea loc neintelegeri, deziluzii si dezamagiri, iar inclinatia catre sacrificii si fuga de realitate iti pot crea dificultati. Aceasta tendinta importanta, de durata, o poti avea incepand de vineri pana in toamna viitoare, asa ca incearca sa clarifici ce simti si gandesti.

De marti, o saptamana dar cel putin pana vineri, farmecul personal, perseverenta, pasiunea, seductia si puterea de convingere te favorizeaza cu privire la sursele externe de venituri, imprumuturi, bani sau bunuri la comun, dar si in relatiile intime si sufletesti.

Alte lucruri importante tin de obiectivele tale, urcarea in ierarhie, cariera, imaginea publica, statutul social, legatura cu superiorii si autoritatile. De marti pana vineri poti imbunatati relatiile si poti creste beneficiile, iar de sambata pana miercurea viitoare ai ocazia sa iei decizii favorabile pe termen lung. Tot de sambata, pentru un an de zile ai sansa de a-ti pune visele in practica, de a cladi un nou drum cu incredere in fortele tale, dar si cu un ajutor providential, si de a imbina speranta, inspiratia si credinta, cu strategia si realismul. Ca atare, pune-ti o dorinta in aceste privinte in noaptea dintre ani.

Sarbatori fericite! 🙂

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.