Home / Horoscop saptamanal / Berbec 23-29 septembrie 2019

Berbec 23-29 septembrie 2019

HOROSCOP BERBEC 23 – 29 SEPTEMBRIE  2019

Incepand de luni, pentru o luna evenimentele importante tin de legaturile personale, contactul direct cu ceilalti, cuplu, casnicie, uniuni, asocieri, contracte, procese, colaborari, negocieri, lucrul cu publicul si aplanarea conflictelor.

In aceasta saptamana situatiile iti aduc in prim plan mai mult aceste chestiuni, cel putin din punct de vedere al preocuparilor, vestilor, intalnirilor, relatiilor, castigurilor si lucrurilor care te atrag. Pot exista atat limitari sau constrangeri, cat si ocazii excelente, dar ai ocazia sa imbini placutul cu utilul si sa iei decizii practice, favorabile si durabile in timp.

Tot aici si Luna Noua de sambata iti aduce noutate, noroc, noi sanse si perspective, intense, impresionante sau eliberatoare. In urmatoarele doua saptamani pot aparea persoane, proiecte sau oferte care sa te tenteze, sa te incante si sa te cucereasca. Poti sa aplanezi conflicte in general, sa initiezi, sa reinnoiesti sau sa finalizezi relatii personale, parteneriate de durata sau proiecte de colaborare, sa renegociezi castiguri din asocieri sau contracte. Profita de aceasta perioada ca sa faci schimbari pe termen lung!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.