Home / Horoscop saptamanal / Berbec 23 – 29 iulie 2018

Berbec 23 – 29 iulie 2018

HOROSCOP BERBEC 23 – 29 IULIE 2018

Atentie la cheltuieli, finante, tensiuni cu prietenii, persoana iubita sau copiii

In privinta relatiilor colegiale, conditiilor de munca si castigurilor din serviciu, luni si marti poti vedea mai bine realitatea, dar poti avea parte de dezamagiri sau deziluzii. De miercuri pana sambata ai insa ocazia sa gasesti solutii si rezolvari legate de obiectivele tale, cariera si statutul social, pentru a-ti imbunatati relatiile profesionale si veniturile din munca.

De luni, pentru o luna esti mai sentimental, te implici in relatia romantica si cu copiii, activitati artistice, hobbyuri, petreceri si distractii. In aceste privinte, incepand de joi, trei saptamani ai de revizuit mentalitatea, gandirea si interesele, iar in jurul zilei de duminica poti intelege mai bine ca este necesar sa te indrepti spre o noua etapa a vietii tale.

Pentru doua saptamani, in special joia viitoare, atentie la cheltuieli neprevazute, blocaje in afaceri, in investitii si proiecte de anvergura, tensiuni, surprize neplacute si tendinte agresive in colectivitate, in organizatii sau fata de prieteni. In plus, cel putin miercuri si vineri, ai grija si la relatia romantica, legatura cu copiii si cheltuieli pe distractii.

Eclipsa Lunara de vineri poate accentua toate aceste probleme si te poate indemna sa rabufnesti in mod haotic si necorespunzator, cel putin in societate, intre prieteni sau in fata multimii. Incearca sa te detasezi, sa iti controlezi instinctele si sa intelegi corect toate punctele de vedere inainte de a lua o hotarare. Abea peste o luna poti pune in practica decizii favorabile, asa ca incearca sa faci alegeri rationale, nu emotionale!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.