Home / Horoscop saptamanal / Berbec 22 – 28 octombrie 2018

Berbec 22 – 28 octombrie 2018

HOROSCOP BERBEC 22 – 28 OCTOMBRIE 2018

Atentie la accidente, cheltuieli, blocaje financiare, izbucniri, crize sau secrete

 

Si in aceasta saptamana totul se concentreaza pe redresarea afectiva si materiala, relatiile intime, sursele suplimentare de finantare, imprumuturi, mosteniri, partaje, bani sau bunuri la comun. Chiar incepand de marti, o luna esti pasional si ambitios, simti nevoia sa iti controlezi viata, sa te regenerezi si sa gasesti solutii pentru a depasi situatiile de criza.

Referitor la aceste lucruri, luni ai putere de convingere si poti descoperi noi informatii, iar de vineri, pentru o saptamana, in special lunea urmatoare, poti primi vesti excelente, poti avea intalniri benefice, poti face planuri favorabile si poti avea succes in orice tranzactii sau negocieri.

Miercuri si vineri pot avea loc incidente neasteptate si situatii neprevazute, relatii sau persoane care sa te provoace sau sa te constranga. In plus, Luna Plina de miercuri poate accentua nevoia unei schimbari in privinta veniturilor si te poate dezechilibra financiar. Insa ai ocazia, cel putin vineri si duminica, sa intelegi cum sa iti folosesti propriile resurse, ce atitudine sa ai fata de ajutorul financiar al celorlalti si sa gasesti solutii de stabilitate cu efect pe termen lung. Profita pentru a lua decizii favorabile practice si rationale, nu emotionale!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.