Home / Horoscop saptamanal / Berbec 22-28 aprilie 2019

Berbec 22-28 aprilie 2019

HOROSCOP BERBEC 22  – 28 APRILIE 2019

Incepand de acum, in urmatoarele cinci luni ai ocazia sa iti revizuiesti atitudinea referitor la cariera, statut social, urcarea in ierarhie, aspiratii, directia profesionala, renume si reputatie. De miercuri reevaluezi schimbarile drastice, nevoia de a reconstrui si de a controla ce se intampla, iar de martea viitoare felul in care te maturizezi, te organizezi si devii responsabil fata de obiectivele tale in viata si imaginea publica.

Poti avea succes in: orice tip de intalniri personale, discutii, intelegeri sau tranzactii, de duminica incepand, pentru cateva zile. Poti avea o vitalitate crescuta, poti fi foarte energic, activ, sociabil si vorbaret. Mai poti avea parte de actiuni si initiative reusite legate de activitati de comunicare, oratorie, jurnalistica, publicitate, comert, educatie, aflarea informatiilor, alergaturi si acte de semnat. In plus, se pot intensifica relatiile cu anturajul, rudele si prietenii. Exista tendinta de a avea reactii rapide in general, asa ca incearca sa eviti superficialitatea, graba, nerabdarea si impulsivitatea.

Concentreaza-te pe: finante si venituri proprii, valoarea personala, talente si abilitati, posesiuni, achizitii, investitii, nivelul de trai, confort, economie, acumulare si stabilizare materiala. Atentie la bani, obiecte, resurse proprii si finante, mai ales in jurul zilei de marti. Evenimente bruste, situatii neprevazute si iesite din comun pot sa-ti aduca surprize de orice natura, de la succes neasteptat, la pierderi si instabilitate.

Atentie si la: dezamagiri, confuzii, incidente, scandaluri sau zvonuri legate de anumite informatii si documente, tranzactii, mijloace de comunicare, transport sau socializare, relatia cu cei apropiati, anturaj, rude, vecini, prieteni, pana sambata inclusiv.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.