Home / Horoscop saptamanal / Berbec 21-27 ianuarie 2019

Berbec 21-27 ianuarie 2019

HOROSCOP BERBEC 21 – 27 IANUARIE 2019

In continuare te implici in activitati legate de colectivitate, cercul de cunostinte, grupari, asociatii, corporatii, obtinerea popularitatii, afaceri de anvergura si proiecte de viitor. De joi, pana pe 10 februarie esti foarte interesat si preocupat de aceste lucruri, iar spre sfarsitul saptamanii pot avea loc intrevederi, reuniuni, demersuri si discutii importante.

Poti avea succes in: orice intalniri, initiative si actiuni privind imbunatatirea vietii tale, cresterea personala si propriul progres. Castigurile, reusitele si relatiile iti sunt favorabile in special daca tin de legaturi sentimentale, la distanta sau pe internet, activitati intelectuale, strainatate, lege sau spiritualitate. Eclipsa de luni accentueaza relatiile romantice, asa ca se poate sa intalnesti iubirea departe de casa ori in persoana cuiva de alta natie sau cultura.

Concentreaza-te pe: viata personala si obiectivele tale, planul social si profesional, relatia cu autoritatile, imaginea publica, statutul social, faima si reputatie. In aceste privinte poti primi vesti surprinzatoare, iti poti schimba punctul de vedere si poti primi noi oportunitati.

Atentie la: temperament, accidente, scene in public, legatura cu superiorii sau autoritatile, tensiuni cu persoana iubita sau copiii.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.