Home / Horoscop saptamanal / Berbec 20-26 mai 2019

Berbec 20-26 mai 2019

HOROSCOP BERBEC 20 – 26 MAI 2019

De marti, o luna activitatile care devin importante pentru tine si in care te implici direct si constant, tin de educatia de baza, comunicare, socializare, informare, mediul apropiat, drumuri scurte, alergaturi, inscrisuri, anturaj, rude, prieteni, schimburi de bunuri si tranzactii. Si mental esti preocupat de aceste lucruri in urmatoarele doua saptamani, perioada care e favorabila demersurilor, intrevederilor, planificarii si aflarii unor lucruri noi. Poti gasi noi solutii si mentalitati, poti fi foarte ocupat, alert, rational si adaptabil. Chiar marti poate fi o zi aglomerata, plina de informatii, vesti sau intalniri. Concentreaza-te pe ce e important, evita sa te imprastii in mai multe directii si fii mai atent la detalii.

Poti avea succes in: initiative ce tin de viata intima, activitati casnice, familie, locul de origine, camin, proprietati imobiliare si acoperirea necesitatilor de baza. In special miercuri este o zi buna pentru schimbare si actiuni inovatoare ce iti pot deschide un nou drum.

Concentreaza-te pe: succesul si obiectivele tale in viata, cariera, urcarea in ierarhie, relatia cu autoritatile, imaginea publica, statutul social si reputatie. Se poate sa fie nevoie sa faci anumite ajustari necesare, pot avea loc lectii de viata prin care trebuie sa treci si evenimente importante care sa schimbe cursul vietii tale.

Atentie la: agitatie, gesturi, vorbe, miscari, graba, neatentie, accidente.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.