Home / Horoscop saptamanal / Berbec 20 – 26 august 2018

Berbec 20 – 26 august 2018

HOROSCOP BERBEC 20 – 26 AUGUST 2018

Atentie la cheltuieli, conflicte, tensiuni in dragoste, cu copiii, partenerul sau autoritatile

 

De joi pana duminica ai grija la tensiuni in public, in cuplu, cu colaboratorii sau autoritatile, conflicte si limitari legate de beneficiile din contracte, parteneriate sau cariera.

De vineri pana martea urmatoare poti obtine noi perspective legate de iubire, copii, exprimarea sentimentelor, creativitatii si laturii artistice, relaxare si petrecere a timpului liber. Atentie la informatii ascunse, exagerari si supraevaluari, ca sa eviti dificultati in relatiile intime, cheltuieli pe distractii si blocaje in accesarea unor surse de finantare externa.

Incepand de joi, o luna te implici total in serviciu, gasirea unui mod de a imbunatati conditiile de munca si trai, adoptarea unui regim de viata disciplinat si ingrijirea sanatatii tale. Mai mult, pana saptamana ce vine ai oportunitatea de a face schimbari benefice pe termen lung referitor la cariera, locul de munca, beneficii, venituri, acumulare si stabilizare materiala. Chiar si Luna Plina de duminica te poate ajuta sa gasesti solutii concrete pentru a avea succes pe plan financiar si profesional, ca sa echilibrezi grija fata de tine cu ajutorul dat celorlalti, si sa elimini relatiile, obiceiurile sau lucrurile care te trag inapoi. Profita pentru a lua decizii favorabile practice si rationale, nu emotionale!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.