Home / Horoscop saptamanal / Berbec 2 – 8 iulie 2018

Berbec 2 – 8 iulie 2018

HOROSCOP BERBEC 2 – 8 IULIE 2018

Atentie la cheltuieli pe distractii, tensiuni cu persoana iubita, copiii sau prietenii

 

Pana joi ai calea deschisa unor solutionari si castiguri ce tin de camin, imobiliare, familie, intimitate, liniste sufleteasca, depasirea crizelor afective, resurse externe financiare, iar de joi pana duminica poti constientiza si repara situatii legate de implinirea nevoilor emotionale, starea psihica, sacrificii, dependente, tendinte, persoane si stari ce iti fac rau.

De marti pana joi atentie la conflicte si tensiuni in relatia de dragoste, cu copiii, prietenii, in organizatii si colectivitate. De vineri pana lunea ce vine poti descoperi noi informatii si poti adopta noi viziuni legate de legaturile sentimentale si intime, copii, latura artistica, creativitate, timpul liber, surse suplimentare de venituri, mosteniri sau partaje.

Incepand de sambata, in urmatoarele trei luni si in special la sfarsit de august, ai puterea de a face schimbari mult mai usor pe plan material si profesional, din punct de vedere al carierei, directiei profesionale, imaginii publice, cresterii valorii personale si a nivelului de trai, veniturilor si beneficiilor din statutul social. Profita de aceasta perioada!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.