Home / Horoscop saptamanal / Berbec 19-25 noiembrie 2018

Berbec 19-25 noiembrie 2018

HOROSCOP BERBEC 19 – 25 NOIEMBRIE 2018

Atentie la accidente, calatorii, chestiuni legale, temperament, conflicte, rude, strainatate

De joi, o luna te implici concret in completarea educatiei, examene, redirectionarea profesionala, strainatate, drumuri lungi, turism, procese sau actiuni legale. Chiar de atunci, o saptamana si in special lunea urmatoare, poti avea parte de noroc si succes. Insa in aceste privinte, zece zile ai grija la exagerari, secrete, confuzii, informatii omise sau false, dificultati de comunicare si miscare, iar pana in decembrie la tendinte agresive si impulsive.

Referitor la imbunatatirea psihicului, dorinta de intrajutorare si eliminarea lucrurilor nocive, de joi pana martea ce vine, actiunile si strategiile pot fi stabile si durabile in timp. Totusi, pana in decembrie ai grija la incidente neprevazute, insomnie si tensiuni mentale.

Pe plan relational si material, de sambata, o saptamana pot exista situatii iesite din comun ce ar putea provoca tensiuni in legaturile personale si in intimitate, schimbari bruste in relatiile sufletesti si directe, in cuplu, asocieri sau parteneriate, dar si in legatura cu resursele financiare externe si beneficiile din colaborari sau contracte.

Incepand de duminica iti revin puterea psihica si cea introspectiva, si redevii sensibil la senzatii, perceptii, magie si mister. Pot avea loc momente de iluminare, dar si dezvaluiri de secrete si dezamagiri ce tin de sacrificii sau persoane ascunse.

Luna Plina de vineri poate accentua nevoia unei schimbari de mentalitate, decor si anturaj, dar si a gasirii unui echilibru intre ziua de azi, oamenii, lucrurile din jur si ce stii deja, si viitorul tau si ce ti-ai dori sa cunosti. Incearca sa iei decizii rationale, nu emotionale!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.