Home / Horoscop saptamanal / Berbec 19-25 august 2019

Berbec 19-25 august 2019

HOROSCOP BERBEC 19 – 25 AUGUST 2019

Incepand de miercuri si mai ales de vineri incolo, pentru cel putin trei saptamani te preocupa lucrurile care tin de munca, serviciu, obligatii, responsabilitati, reguli, disciplina si regimul de viata, imbunatatirea conditiilor de trai, terapii si ingrijirea sanatatii. Aici te implici cel mai tare, aici iti sunt incurajate initiativele si aici te concentrezi pe castiguri, ce iti place si iti doresti.

Pana la sfarsitul lunii chiar ai o perioada buna pentru eforturi si actiuni concrete de obtinere a ceea ce te atrage si ti se potriveste. Ti se pot deschide noi oportunitati de a-ti creste veniturile, poti incepe relatii sau proiecte noi, poti face schimbari si poti porni intr-o noua directie. Succesul si reusitele tin de serviciu, relatii colegiale si profesionale, beneficii din munca si serviciile pe care le prestezi.

Totusi, pana saptamana viitoare gandurile si interesele tale inca se mai indreapta catre chestiuni legate de puterea personala, afirmare, sentimente, iubire, legaturi romantice, ceea ce iti face placere si te face fericit, copii, arta, creativitate, relaxare, joaca si distractii. Pot exista noi perspective de crestere, poti afla noi informatii si pot avea loc intalniri sau demersuri care sa iti ofere un progres si o viziune de ansamblu asupra lucrurilor. Poti gasi un nou hobby, poti calatori din placere, poti gasi iubirea departe de casa, te poti implica in activitati educative sau iti pot fi recunoscute meritele pe un plan mai larg.

Pe termen lung, de sambata, in urmatoarele doua luni pot exista anumite schimbari de conceptie legate de perfectionare, studii, activitati si relatii spirituale, la distanta sau pe internet, strainatate, turism, religie, procese si chestiuni juridice. In aceste privinte pot avea loc teste de incredere si credinta, posibile confuzii, dezamagiri, scandaluri sau inselatorii. Provocarea este legata de intelegerea diferentei intre iluzie si realitate, perceptia asupra adevarului, corectitudine si judecata dreapta. Aceasta perioada este de revizuire a principiilor dupa care te ghidezi in legatura cu evolutia personala, spiritualitate, crezuri si filosofii de viata, mai ales din perspectiva lucrurilor secrete, subiectelor ascunse sau oculte.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.