Home / Horoscop saptamanal / Berbec 18-24 martie 2019

Berbec 18-24 martie 2019

HOROSCOP BERBEC 18 – 24 MARTIE 2019

De miercuri, pentru o luna lucrurile care devin mai importante si in care te implici concret, sunt legate de viata ta proprie, identitatea si imaginea ta personala, comportament, infatisare, vitalitate, modul in care vezi viata si esti privit de ceilalti.

Poti avea succes in: privinta lucrurilor legate de finante, venituri proprii, posesiuni, achizitii, investitii, nivelul de trai, confort, economie si acumulare materiala. Ai ocazia sa iei initiative eficiente pe plan financiar, sa iti sporesti veniturile si sa faci achizitii care sa-ti creasca nivelul de trai sau confortul. Deciziile luate acum sunt durabile in timp, iar actiunile tale iti pot stabiliza si consolida situatia materiala. Este un moment bun sa elimini obiceiurile, relatiile si persoanele care iti consuma energie, timp si bani, dar si sa cauti resurse si talente native pe care sa le valorifici. Poti obtine beneficii materiale dinspre autoritati, din profesie, renume, statut social si imagine publica, dar sunt posibile dificultati ce tin de cheltuieli extravagante, afaceri la scara larga si investitii nerealiste.

In plus, poti obtine avantaje si beneficii din actiuni colective sau umanitare, organizatii, corporatii, proiecte de anvergura, tehnici si domenii noi, in special daca sunt legate de educatie, internet, strainatate sau turism. Iti poate creste popularitatea, ti se pot imbunatati relatiile sociale, poti adera la o noua asociatie, poti lega noi prietenii, poti face negocieri in numele unor grupuri, poti avea parte de noi oportunitati de afaceri si poti investi in proiecte de viitor. Poti avea parte de noroc, succes, noi cai si sanse de a gasi activitati sau relatii profitabile si potrivite pentru tine. Fii deschis experimentelor, insa incearca sa fii chibzuit, sa ramai principial si sa eviti exagerarile.

Concentreaza-te pe: imbunatatirea psihicului, activitati si legaturi confidentiale, subiecte oculte, persoane ascunse, renuntarea la sacrificii, dependente sau relatii nocive. In aceste privinte pot exista dezvaluiri de secrete, constientizari si clarificari la nivel de mentalitate si interese. Ai ocazia sa fii intuitiv, sa intelegi care sunt blocajele si ce tendinte negative iti fac rau, insa exista si riscul unor confuzii, dezamagiri sau amanari.

Atentie la: conflicte in cuplu si tensiuni in relatiile de asociere sau colaborare. Luna Plina de joi poate accentua nevoia unei schimbari referitor la legaturile personale, casnicie, contracte, procese, cooperare si conlucrare, si a gasirii unui echilibru intre tine si ceilalti. Incearca sa iei decizii rationale, nu emotionale!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.