Home / Horoscop saptamanal / Berbec 18 – 24 iunie 2018

Berbec 18 – 24 iunie 2018

HOROSCOP BERBEC 18 – 24 IUNIE 2018

Atentie la rabufniri, tensiuni cu familia, persoana iubita, copiii, prietenii sau autoritatile

 

Luni si marti poti avea succes legat de camin, familie, relatii intime, descoperirea de noi resurse, depasirea crizelor si obtinerea linistii sufletesti, iar de marti pana joi iti sunt favorizate legaturile secrete, implinirea propriilor nevoi si eliminarea obiceiurilor negative.

De marti, pentru cinci luni incearca sa iti clarifici sacrificiile, dependentele, felul in care te lasi influentat de ceilalti, dar si sa intelegi ce-ti spun intuitia si perceptiile.

Tot de marti, pana joi atentie la blocaje in relatiile sentimentale, cu copiii sau prietenii. De joi, pentru o saptamana, in special sambata si miercurea ce vine, ai grija la relatiile cu familia sau autoritatile, neplaceri legate de camin, cariera sau statutul social, iar de sambata pana luni la crize de gelozie, tensiuni in intimitate sau cheltuieli pe distractii.

Incepand de joi, pentru o luna te implici mai mult in actiuni legate de casa, proprietati imobiliare, familie, parinti si locurile natale. Chiar de miercuri pana sambata poti avea parte de evenimente neprevazute in aceste privinte, legate de situatia financiara si confortul personal. Profita de aceasta perioada pentru a face schimbarile dorite!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.