Home / Horoscop saptamanal / Berbec 18-24 februarie 2019

Berbec 18-24 februarie 2019

HOROSCOP BERBEC 18 – 24 FEBRUARIE 2019

De marti, pentru o luna lucrurile care devin mai importante si in care te implici concret, sunt legate de starea psihica, subiecte ascunse, activitati si relatii confidentiale, si renuntarea la sacrificii, dependente, obiceiuri sau persoane ce te trag inapoi. In primele doua saptamani actiunile tale iti pot aduce beneficii, stabilizare si consolidare. Tot in aceste privinte, saptamana aceasta ai ocazia sa descoperi noi perspective si puncte de vedere. Incearca sa te concentrezi pe detalii si pe ceea ce este practic, realist si palpabil.

Poti avea succes in: activitati ce tin de colectivitate, cercul de cunostinte, grupari, asociatii, corporatii, afaceri de anvergura si proiecte de viitor. Poti adera la o noua organizatie, poti face anumite experimente, poti adopta noi idealuri si iti poate creste popularitatea.

In plus, ai sansa sa iei initiative profitabile pe plan material si financiar, sa iti sporesti veniturile, sa faci achizitii sau investitii care sa-ti creasca nivelul de trai si confortul.

Concentreaza-te pe: obiectivele tale in viata, cariera, planul social si profesional, legatura cu autoritatile, imaginea publica, statutul social, faima si reputatie. Poti avea intalniri placute si utile, poti atrage noi resurse, poti face strategii rentabile si te poti lansa in proiecte pe termen lung, favorabile atat pe plan relational, cat si financiar.

Atentie la: suprasolicitare fizica, sanatate, locul de munca, tensiuni in relatiile colegiale. Luna Plina de marti poate accentua nevoia unei schimbari in privinta rutinei zilnice, a muncii si eforturilor fizice concrete, si a gasirii unui echilibru intre ajutorul dat celorlalti si grija fata de tine. Incearca sa iei decizii rationale, nu emotionale!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.