Home / Horoscop saptamanal / Berbec 18-24 decembrie

Berbec 18-24 decembrie

HOROSCOP BERBEC 18 – 24 DECEMBRIE

Atentie la incidente, examene, calatorii si strainatate

 

Profita de Luna Noua de luni ca sa iti stabilesti noi cai de crestere spirituala sau intelectuala. Adopta noi principii de viata, planifica inceperea unui curs sau o calatorie, insa pune-le in practica abea dupa ziua de sambata, cand sunt posibile dificultati.

Pana joi poti obtine beneficii din relatia cu strainatatea sau actiuni legale. De sambata, pentru o saptamana poti initia actiuni in vederea depasirii situatiilor de criza. Si tot de sambata, dar pentru vreo patru luni, poti face cu succes schimbari drastice legate de cariera, cresterea sociala, regenerarea psihica si financiara.

Incepand de miercuri, in urmatorii trei ani ai posibilitatea sa devii intelept, matur si responsabil referitor la aspiratiile tale, cariera, directia profesionala, reputatie si statut social. Joi si in in luna ce urmeaza, chiar ai sansa de a lua o decizie in aceasta directie, cu efect pe termen lung, si de a te implica in atingerea scopurilor tale, cariera si imaginea publica. In plus, de sambata pana lunea urmatoare dai dovada de maturitate in privinta veniturilor din cariera, profesie si statutul social, dar si referitor la relatiile colegiale.

Profita de aceasta saptamana ca sa constientizezi importanta fixarii unor scopuri pe care sa le atingi legate de profesie, cariera, faima, imagine publica si statutul social!

Sarbatori fericite! 🙂

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.