Home / Horoscop saptamanal / Berbec 17 – 23 septembrie 2018

Berbec 17 – 23 septembrie 2018

HOROSCOP BERBEC 17 – 23 SEPTEMBRIE 2018

Atentie la cheltuieli, relatia cu partenerul, prietenii sau autoritatile

 

Pana vineri iti sunt favorabile activitatile sociale si intelectuale la locul de munca. Pana miercuri insa poti intampina cheltuieli neprevazute si blocaje in afaceri, iar spre sfarsitul saptamanii ai grija la conflicte in public, in cuplu sau cu autoritatile.

Toata saptamana, mai ales miercuri si sambata, pot avea loc evenimente importante legate de rolul tau social, prieteni, cunostinte, organizatii, colectivitate, proiecte ample si proiecte de viitor. Atentie la actiuni impulsive, incidente neprevazute si finalizari de situatii.

Si totusi, de sambata pana miercurea ce vine iti sunt benefice initiativele ce tin de colaborari, prieteni, asociatii, contracte, casnicie, legaturi personale si de lunga durata. Mai ales ca tot de sambata, trei saptamani esti preocupat de parteneriate, viata de cuplu, relatiile personale, lucrul cu publicul, contracte, procese si aplanari de conflicte, iar de duminica, o luna chiar te implici total in aceste chestiuni. Profita de noile oportunitati pe plan relational!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.