Home / Horoscop saptamanal / Berbec 17-23 iunie 2019

Berbec 17-23 iunie 2019

HOROSCOP BERBEC 17 – 23 IUNIE 2019

Incepand de vineri, in urmatoarele cinci luni ai ocazia sa-ti revizuiesti sacrificiile, dependentele, nevoia de spiritualitate, activitatile sau relatiile secrete, dar si sa-ti clarifici intuitia, perceptiile si abilitatile psihice. In aceasta perioada chiar pot avea loc descoperiri, ajustari de principii, teste de incredere si credinta.

Poti avea succes in: a doua parte a saptamanii, in ceea ce priveste comunicarea, socializarea, relatia cu cei din jur, tranzactii, schimburi, intelegeri si demersuri. Referitor la sociabilitate, avantaje si beneficii din educatie, informatii, comert, publicitate, miscari sau schimburi de bunuri si idei, poti fi mai generos, indulgent si impresionabil decat de obicei. Iti poti face noi prieteni, poti imbunatati modul de exprimare si relatia cu cei apropiati, poti castiga din comunicare sau comert. Ai posibilitatea sa afli ce iti doresti cu adevarat, dar incearca sa fii realist si atent la tentatii, exagerari, persoane sau situatii confuze.

Concentreaza-te pe: echilibrarea vietii personale, casnice si intime, cu aspiratiile tale, planul social si profesional. Incearca sa gasesti o cale de mijloc si sa-ti revizuiesti interesele, actiunile, atitudinea si scopurile de atins pe termen lung.

Pe de o parte, de vineri, pentru o luna, lucrurile in care te implici in mod direct, tin de viata intima si casnica, familie, camin, locuinta, proprietati imobiliare, locul de origine, linistea sufleteasca si acoperirea nevoilor de baza. Zilele acestea pot exista blocaje, discutii, lupte sau conflicte, dar si situatii ce pot evolua rapid si intens, asa ca ramai atent la ceea ce conteaza cu adevarat.

Pe de alta parte, poti primi lectii de viata cu privire la succesul pe care vrei sa il obtii, obiectivele tale, cariera, urcarea in ierarhie, relatia cu autoritatile, imaginea publica, statutul social si reputatie. Saptamana aceasta pot avea loc evenimente importante care sa-ti atraga atentia asupra necesitatii de a te maturiza in aceste privinte. Ai insa ocazia sa iti urmezi visele si sa iei decizii inspirate, durabile in timp.

Atentie la: drumuri lungi, calatorii, relatia cu strainatatea, legaturi la distanta sau pe internet, examene si chestiuni juridice. Luni, momentul de Luna Plina accentueaza nevoia de progres, independenta si schimbare in legatura cu evolutia personala intelectuala sau spirituala, perfectionare, educatia superioara, studii, cursuri, examene, chestiuni ce tin de lege si judecata, calatorii sau legaturi la distanta. Aici pot aparea noi perspective si directii, atat finalizari cat si noi inceputuri. Asculta-ti instinctele si indrazneste sa mergi mai departe!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.