Home / Horoscop saptamanal / Berbec 17-23 decembrie 2018

Berbec 17-23 decembrie 2018

HOROSCOP BERBEC 17 – 23 DECEMBRIE 2018

Atentie la incidente neprevazute, secrete, dificultati in calatorii sau actiuni legale

Toata saptamana, cel putin pana joi, pot avea loc evenimente imprevizibile si situatii neprevazute pe plan personal, ce pot schimba cursul vietii tale. Poti primi noi oportunitati ce tin de studii, cursuri, certificari, strainatate, calatorii la distanta, turism, procese sau actiuni legale. In aceste privinte, de marti pana vineri iti sunt favorabile orice planificari, demersuri, tranzactii, intalniri sau activitati intelectuale. Totusi, de sambata pana martea ce vine ai grija la zvonuri, falsuri, omiteri de informatii sau dezvaluiri de secrete.

De marti, pentru o saptamana dar mai ales pana vineri, poti avea succes in dragoste, castiguri din surse externe sau la comun, si sansa de a te regenera afectiv, psihic sau financiar. Te poti implica intr-o relatie profunda, intima, sufleteasca sau secreta, poti primi un ajutor psihic sau material neasteptat. Imbina placerea si inspiratia cu spiritul practic.

Legat de obiectivele tale, urcarea in ierarhie, cariera, imaginea publica, legatura cu superiorii sau autoritatile, luni inca mai poti actiona favorabil. De sambata, o luna te concentrezi mai mult in aceste directii. Luna Plina din acea zi poate accentua insa nevoia unei schimbari pe plan intim, casnic, familial sau locativ, si a echilibrarii vietii personale cu cea sociala si profesionala. Incearca sa iei decizii rationale, nu emotionale!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.