Home / Horoscop saptamanal / Berbec 16-22 septembrie 2019

Berbec 16-22 septembrie 2019

HOROSCOP BERBEC 16 – 22 SEPTEMBRIE  2019

Saptamana aceasta este ultima in care te implici in chestiuni ce tin de munca, serviciu, obligatii, responsabilitati, reguli, disciplina si regimul de viata, eforturi fizice, imbunatatirea conditiilor de trai, terapii si ingrijirea sanatatii. Initiativele si actiunile incepute acum iti pot aduce schimbari favorabile mai ales in ceea ce priveste obiectivele sociale de atins, cariera, directia profesionala, urcarea in ierarhie, faima, reputatia, imaginea publica si statutul social.

Referitor la aceste lucruri, planul social si profesional, statutul in societate, renume si relatia cu autoritatile, de acum pana anul viitor pot avea loc anumite blocaje si limitari, dar si sanse reale de crestere si succes. Foloseste-ti ambitia, fii matur si responsabil.

Incepand cu lunea ce vine evenimentele importante sunt legate de relatiile personale, contactul direct cu ceilalti, cuplu, casnicie, uniuni, asocieri, contracte, procese, colaborari, negocieri, lucrul cu publicul si aplanarea conflictelor. Pana atunci insa poti fi constrans sa iei anumite decizii in mod fortat, pot avea loc intalniri sau discutii tensionate, dar poti avea parte si de noi perspective si oportunitati favorabile. Fii realist si practic, fa planuri de viitor.

In aceasta perioada mai pot exista anumite schimbari de conceptie legate de perfectionare, studii, activitati si relatii spirituale, la distanta sau pe internet, strainatate, turism, religie, procese si chestiuni juridice. Pot avea loc teste de incredere si credinta, confuzii, dezamagiri, scandaluri, inselatorii. Provocarea este legata de intelegerea diferentei intre iluzie si realitate, perceptia asupra adevarului, corectitudine si judecata dreapta.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.