Home / Horoscop saptamanal / Berbec 16-22 aprilie 2018

Berbec 16-22 aprilie 2018

HOROSCOP BERBEC 16 – 22 APRILIE 2018

Atentie la cheltuieli, temperament, conflicte si tensiuni cu sefii si autoritatile

Toata saptamana, mai ales pana miercuri poti avea parte de intalniri, evenimente sau situatii neasteptate si surprinzatoare.

In primele doua zile incearca sa iti controlezi cheltuielile. Tot atunci te poti echilibra sufleteste si financiar, poti obtine resurse externe si poti face o schimbare in privinta veniturilor si relatiilor publice sau profesionale. Saptamana aceasta si cealalta ai sansa sa actionezi concret pentru a-ti imbunatati imaginea publica, pentru a creste pe plan profesional, dar si pentru a te regenera financiar. In plus de vineri, pentru o luna te implici direct in gestionarea finantelor, cresterea propriului confort si acumularea materiala.

Incepand de acum, in urmatoarele cinci luni ai ocazia sa iti revizuiesti atitudinea referitor la cariera, statut social, urcarea in ierarhie, aspiratii, directia profesionala, reputatie. De miercuri, felul in care te maturizezi, te organizezi si devii responsabil, iar de duminica reevaluezi schimbarile drastice, nevoia de a reconstrui si de a controla ce se intampla.

La sfarsitul saptamanii, pana miercurea ce vine ai grija la incidente, frustrare, iritare, conflicte cu superiorii, blocaje in atingerea scopurilor, dificultati de manifestare in public.

Profita de Luna Noua de luni ca sa initiezi noi actiuni pe plan personal, ce iti pot aduce beneficii pe termen lung. Ai incredere in tine si reinventeaza-te!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.