Home / Horoscop saptamanal / Berbec 15-21 iulie 2019

Berbec 15-21 iulie 2019

HOROSCOP BERBEC 15 – 21 IULIE 2019

Pana vineri mai ai ocazia sa afli informatii si sa reconsideri atitudini, preocupari si interese referitoare la puterea personala, relatii romantice, copii, arta, creativitate, relaxare, joaca si distractii. In plus, in aceste privinte iti sunt incurajate initiativele si actiunile directe, in special cele legate de perfectionare, studii, relatii la distanta sau pe internet, turism, strainatate, procese si chestiuni juridice. Poti calatori din placere, poti gasi iubirea departe de casa, te poti implica in activitati educative sau iti pot fi recunoscute meritele pe un plan mai larg. Posibilitati de succes exista pana spre sfarsitul lunii si mai ales pana pe 25, dar se poate sa fie nevoie sa-ti evaluezi corect puterea, sa stabilesti reguli si sa eviti exagerarile.

Eclipsa Lunara de miercuri poate aduce rabufniri legate de obiectivele sociale si profesionale, scopurile de atins, cariera, profesie, succesul pe care vrei sa il obtii, urcarea in ierarhie, statut social, imagine publica, reputatie, relatia cu superiorii si autoritatile. Pot avea loc schimbari radicale si evenimente care sa accentueze necesitatea unui echilibru intre ce ai nevoie in viata personala si intima, si ce trebuie facut in plan social si profesional.

Ca urmare pot exista dificultati si tensiuni, cel putin relational si financiar, legate si de casa, familie si intimitate. Poti intampina restrictii sau blocaje cu privire la relatiile de familie, legaturi din trecut sau castiguri din imobiliare, dar poti avea parte si de momente profund emotionale, noi oportunitati, lucruri, proiecte sau persoane care sa-ti placa si sa te atraga. Pentru a gestiona aceste crize ramai increzator si incearca sa renunti la atasamente nefolositoare, sa mergi pe ceea ce te inspira, simti si iti doresti cu adevarat.

Tot in aceste privinte, de vineri incolo, pana pe 1 august poti sa descoperi lucruri noi si sa revizuiesti abordari si mentalitati legate de viata personala si casnica, familie, parinti, camin, locuinta, imobiliare, locul de origine, intimitate, linistea sufleteasca si acoperirea necesitatilor de baza. Mai ales spre sfarsitul saptamanii pot avea loc neintelegeri, incidente sau confuzii, dar poti avea parte si de momente de intelegere si constientizare.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.