Home / Horoscop saptamanal / Berbec 15-21 aprilie 2019

Berbec 15-21 aprilie 2019

HOROSCOP BERBEC 15 – 21 APRILIE 2019

Doar pana sambata te mai implici direct in lucruri ce tin de viata si imaginea ta, identitatea si integritatea personala, vitalitate, comportament, infatisare, exprimare, modul in care vezi viata si esti privit de ceilalti. Totusi, ramai in continuare o perioada preocupat de viata si imaginea personala. De miercuri, trei saptamani la nivel de mentalitate, comunicare, interese, intalniri, alergaturi si demersuri, iar de sambata, aproape o luna, din punct de vedere al sociabilitatii, relatiilor, dorintelor si castigurilor.

Poti avea succes pana sambata in: ceea ce priveste relatiile confidentiale, avantajele si beneficiile din activitati, legaturi si preocupari ascunse, spirituale, oculte sau religioase. Pot avea loc intalniri intense, poti primi oferte care te-ar putea tenta, poti gasi noi resurse si moduri de castig. Poti obtine castiguri din cercetari sau activitati secrete si te poti implica intr-o relatie ferita de ochii lumii. Incearca totusi sa practici moderatia si cumpatarea, ramai principial, evita fixatiile, excesele, extravaganta si lipsa de moralitate sau corectitudine.

Concentreaza-te pe: finante si venituri proprii, valoarea personala, talente si abilitati, posesiuni, achizitii, investitii, nivelul de trai, confort, economie, acumulare si stabilizare materiala. Incepand de sambata, pentru o luna aceste lucruri devin cele mai importante.

Atentie la bani, obiecte, resurse proprii si finante, chiar incepand de vineri, pana la sfarsitul saptamanii viitoare. Evenimente bruste, situatii neprevazute si iesite din comun pot sa-ti aduca surprize de orice natura, de la succes neasteptat, la pierderi si instabilitate.

Atentie si la: conflicte in cuplu si tensiuni in relatiile de asociere sau colaborare. Luna Plina de vineri poate accentua nevoia unei schimbari referitor la legaturile personale, casnicie, contracte, procese, cooperare si conlucrare. Incearca sa revezi situatiile din ultima luna si sa iei decizii rationale pentru gasirea unui echilibru intre tine si ceilalti.

Per total, in a doua parte a saptamanii ai grija la: accidente, nervozitate, agitatie, rabufniri emotionale, tensiuni in cuplu, conflicte, certuri, despartiri, blocaje financiare.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.