Home / Horoscop saptamanal / Berbec 14 – 20 mai 2018

Berbec 14 – 20 mai 2018

HOROSCOP BERBEC 14 – 20 MAI 2018

Atentie la temperament, cheltuieli, tensiuni cu prietenii sau autoritatile

 

Si saptamana aceasta, macar in prima jumatate, ai grija la incidente, comportament, impulsivitate, graba, cheltuieli neprevazute, blocaje in afaceri, tensiuni si tendinte agresive in societate, cu superiorii, prietenii si cei din grupul tau.

De marti, pana in noiembrie inconstanta si situatiile inedite pot aparea in privinta veniturilor, finantelor si investitiilor. De miercuri, tot pana in noiembrie, cu pauza vreo luna, iti indrepti energia catre actiuni colective, prieteni, cunostinte, societate, afaceri si proiecte de anvergura. De sambata, pentru vreo trei saptamani ti se pot imbunatati relatiile cu familia, iti poti infrumuseta caminul si iti sunt favorizate castigurile din imobiliare.

Joi si vineri sunt zile bune pentru venituri, investitii si cariera. De joi pana sambata poti avea surprize legate de finante, locuinta, familie sau parinti. Tot de atunci, o saptamana iti sunt favorizate intalnirile cu prietenii, comunicarea, tranzactiile si actiunile sociale.

Profita de Luna Noua de marti pentru a initia noi planuri financiare, noi investitii, si pentru a incepe sa fii mai eficient ca pana acum. Echilibreaza-ti veniturile si cheltuielile!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.