Home / Horoscop saptamanal / Berbec 14-20 ianuarie 2019

Berbec 14-20 ianuarie 2019

HOROSCOP BERBEC 14 – 20 IANUARIE 2019

De duminica, pentru o luna lucrurile care devin mai importante si in care te implici concret, sunt legate de cercul de cunostinte, grupari, asociatii, organizatii, corporatii, viitorul apropiat, popularitate si afaceri de anvergura, la scara larga.

Poti avea succes in: orice intalniri, initiative si actiuni privind imbunatatirea vietii tale in general, cresterea personala si propriul progres. Castigurile, reusitele si relatiile iti sunt favorabile in special daca tin de legaturi sentimentale, la distanta sau pe internet, activitati intelectuale, strainatate, lege sau spiritualitate. Indrazneste sa descoperi si sa obtii ce ti-ar placea si ti s-ar potrivi, dar ramai realist, controleaza-ti instinctele si actioneaza pas cu pas.

Concentreaza-te pe: viata personala si obiectivele tale, planul social si profesional, relatia cu autoritatile, imaginea publica, statutul social, faima si reputatie. In aceste privinte pot avea loc situatii imprevizibile, schimbari marcante, finalizari, noi inceputuri si oportunitati.

Atentie la: temperament, accidente, scene in public, legatura cu superiorii sau autoritatile.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.