Home / Horoscop saptamanal / Berbec 13-19 mai 2019

Berbec 13-19 mai 2019

HOROSCOP BERBEC 13 – 19 MAI 2019

Pana joi inca iti mai indrepti energia si spiritul de lupta catre aflarea informatiilor, socializare, comunicare, mediul apropiat, anturaj, rude, prieteni, tranzactii, schimburi de bunuri sau idei. In aceste privinte, la inceputul saptamanii poti lua initiative pline de succes.

Dupa aceea, incepand de joi, pentru o luna si jumatate iti canalizezi eforturile si actiunile catre activitati casnice, familie, imbunatatirea caminului, proprietati imobiliare, viata intima si acoperirea necesitatilor de baza. Chiar de atunci, pana saptamana viitoare ai ocazia sa incerci ceva nou si sa pornesti pe o noua cale.

Poti avea succes in: orice tip de intalniri, discutii, demersuri sau negocieri. Reusitele tin de imaginea personala, modul in care esti privit de ceilalti, sociabilitate, persoanele sau lucrurile care te tenteaza, placerile si dorintele tale, felul in care relationezi, avantaje materiale si beneficii obtinute din farmec, exprimare, infatisare si propria aparitie. Pe plan relational si financiar in general, pana miercuri ai sansa de a obtine ce iti doresti, in special prin initiative de comunicare, socializare, educatie si tranzactionare.

Concentreaza-te pe: finante, venituri proprii, valoarea personala, talente, abilitati, posesiuni, achizitii, investitii, nivelul de trai, confort, economie, acumulare si stabilizare materiala. Din aceste puncte de vedere ai o perioada aglomerata, plina de alergaturi si demersuri. Evenimentele iti pot aduce schimbari favorabile, poti primi vesti sau informatii importante, poti descoperi noi resurse si ai ocazia sa iei decizii practice pe termen lung. In plus, de miercuri, pana pe 9 iunie creste probabilitatea obtinerii avantajelor si beneficiilor materiale. Pentru o saptamana, pana miercurea viitoare, poti avea parte de situatii neprevazute din punct de vedere al banilor, resurselor proprii si confortului personal. Poti reinventa modul prin care obtii castiguri, poti primi oferte atragatoare, poti face achizitii neobisnuite si ti se pot prezenta proiecte de investitii iesite din comun. Se poate sa gasesti solutii profitabile rapide, inventive sau neconventionale, posibil legate de camin, locuinta sau imobiliare.

Atentie la: bani, deoarece evenimentele sunt de tip surpriza. Teoretic sunt tentante si placute, insa ramai totusi practic, evalueaza corect situatiile, fii realist si chibzuit. La Luna Plina de duminica ai grija si la incidente, pierderi, chestiuni ce tin de imprumuturi, resurse externe sau la comun, rabufniri emotionale, crize de gelozie si aflarea unor secrete.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.