Home / Horoscop saptamanal / Berbec 13 – 19 august 2018

Berbec 13 – 19 august 2018

HOROSCOP BERBEC 13 – 19 AUGUST 2018

Atentie la imaginea publica, tensiuni cu autoritatile, colegii, persoana iubita sau copiii

 

Incepand de luni, doua saptamani iti revizuiesti felul in care actionezi, lupti si iti consumi energia referitor la obiectivele tale, cariera, profesie, imagine publica, statut social.

De joi pana sambata poti intelege cum sa imbunatatesti castigurile din colaborari, contracte si hobbyuri, atitudinea in cuplu si parteneriate, exprimarea artei si a sentimentelor.

In plus, duminica se incheie perioada de reevaluare a ideilor, mentalitatii si atitudinii in ceea ce priveste iubirea, legaturile cu copiii, petrecerea timpului liber, educatia, joaca, activitatile artistice si de relaxare. Dupa aceea vei fi liber sa-ti schimbi modul de a gandi si sa-ti pui in practica planurile, pentru a-ti dovedi puterea, unicitatea si capacitatea creatoare.

Toata saptamana, in special in jurul zilei de duminica, poti avea succes in cautarile introspective si spirituale, investigatii, eliminarea dependentelor si gasirea de noi resurse externe pentru a depasi crizele afective si financiare. Profita ca sa faci schimbarile dorite!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.