Home / Horoscop saptamanal / Berbec 12-18 noiembrie 2018

Berbec 12-18 noiembrie 2018

HOROSCOP BERBEC 12 – 18 NOIEMBRIE 2018

Atentie la incidente neprevazute, dificultati in calatorii, chestiuni legale sau colectivitate

 

Pana joi inca mai poti lua initiative favorabile legate de colectivitate, popularitate, grupuri, organizatii si afaceri la scara larga, insa ai grija la incidente, exagerari si conflicte. De vineri schimbi macazul si pana la sfarsit de an iti indrepti eforturile catre actiuni de intrajutorare, renuntarea la obiceiuri nocive si relatii sau actiuni secrete. In continuare, pana martea viitoare evita excesele, epuizarea psihica, actiunile riscante sau impulsive.

Tensiuni mentale, oboseala psihica, neintelegeri si confuzii pot exista insa toata saptamana, referitor la studii, certificari, imbunatatirea intelectuala, redirectionarea profesionala, examene, strainatate, drumuri lungi, calatorii la distanta, turism, procese sau actiuni legale. Sambata este o zi care necesita atentie, cand pentru trei saptamani incepi sa iti revizuiesti judecata, viziunile, interesele si dorinta de progres in privinta acestor lucruri.

Incepand de vineri esti liber din nou sa iti exprimi sentimentele, sa iti urmezi dorintele si sa pui in practica o abordare noua referitor la casnicie, cuplu, asocieri, uniune, cooperare, castigurile din colaborari, procese sau contracte.

Si tot de vineri, un an si jumatate iti sunt favorizate rezolvari si solutionari legate de obiectivele tale, cariera, profesie si statutul social, noi oportunitati privind viata de familie, caminul si acoperirea nevoilor de baza, dar si echilibrarea vietii personale cu cea sociala.

Profita de aceasta perioada pentru a-ti trasa obiective pe termen lung!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.