Home / Horoscop saptamanal / Berbec 12-18 august 2019

Berbec 12-18 august 2019

HOROSCOP BERBEC 12 – 18 AUGUST 2019

In aceasta saptamana preocuparea ta majora este legata de puterea personala, afirmare, sentimente, iubire, legaturi romantice, ceea ce iti face placere si te face fericit, copii, arta, creativitate, relaxare, joaca si distractii.

Aici iti indrepti actiunile si gandurile, aici te concentrezi mai mult pe dorintele tale, castiguri si ceea ce te atrage cu adevarat. Teoretic ai o perioada buna pentru relatii sentimentale, legatura cu copiii, activitati distractive si beneficii din proiecte artistice, creative sau educative. Totusi, Luna Plina de joi poate accentua anumite neimpliniri si poate aduce noi perspective, intalniri, informatii sau descoperiri. Incearca sa fii deschis schimbarilor, evita sa-ti impui vointa, reevalueaza-ti puterea, drepturile si meritele.

Luna Plina de joi mai poate aduce tensiuni legate de cercul de cunostinte, popularitate, colectiv, actiuni si relatii sociale, activitati umanitare, organizatii, corporatii, afaceri de amploare si viitorul apropiat. Vezi ce ai nevoie si cum poti sa echilibrezi lucrurile.

Pe termen lung:

Incepand de luni, pana in ianuarie iti sunt incurajate inovatiile, reformele si gasirea unor atitudini originale legate de finante, bani, resurse, valoarea ta, posesiuni, talente si abilitati proprii, venituri, economie, confort si nivelul de trai. In privinta acestor lucruri ai liber sa te reinventezi.

De duminica, pentru o luna si jumatate iti canalizezi eforturile si energia catre munca, serviciu, obligatii, responsabilitati, regimul de viata, imbunatatirea conditiilor de trai, terapii si ingrijirea sanatatii. Profita pentru a lua initiative cu succes.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.